مشاوره حقوقی رایگان - حیاط مشاع

باسلام.
ما یک اپارتمان 6واحدی هستیم. بنده مالک طبقه همکف هستم که حیاط هم در اختیار ماست. درب ورودی همکف کلا جدا و از درب حیاط است و پارکینگ و رفت و امد ما از همین در هست و بقیه از درب ساختمان و پارکینگ. در سند ذکر شده حیاط مشاع اما استفاده اختصاصی برای همکف است. میخواستیم داخل حیاط یک کلبه یا کانکس بسازیم. میخواستم ببینم از نظر قانونی در مورد ساخت کانکس در حیاط که به شکل اتاق استفاده بشه مشکل شهرداری داره؟ همسایه ها میتونن شکایتی داشته باشن؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

هر گونه استفاده اختصاصی از مشاعات ساختمان ممنوع است هرچند فقط راه عبور از واحد شما باشد بنابراین شما برای استفاده از حیاط مشاع نیاز به رضایت کلیه مالکین دارید