مشاوره حقوقی رایگان - معامله به قصد فرار از دین

من زنم برج 8 سال 94 درخواست مهریه کرد و من 3 ماه بعد از درخواست مهریه توسط ایشان بدون اینکه نامه ای دال بر توقیف خودروام ( ریو مدل 86 ) به دستم برسه ( احتمالا نتونسته ماشین رو توقیف کنه) خودرو رو به مادرم فروختم ولی فقط پلاک رو به نام مادرم منتقل کردم اکنون بعد از حدود یک سال و نیم اکنون اقامه دعوا کرده مبنی بر فروش به قصد فرار از دین ایا مبایعه نامه ای که بین من و مادرم هست دال بر صحت این معامله هست یا نه؟
دوما با توجه به اینکه من فقط پلاک رو به نام مادرم کردم ولی سند رو به نام ایشان نکردم میتوانم در دادگاه اعلام کنم که این معامله بصورت کامل انجام نشده و هنوز سند به نام مادرم منتقل نشده بعبارتی اگه خودرو قابل توقیف بود میتونست از طریق ثبت و از روی سند خودرو رو توقیف کنه ولی خانومم فقط قصد پرونده سازی علیه من و داره ؟

با سپاس فرواران از وکلای گرامی

پاسخ ها :

سپیده عصاریان

سپیده عصاریان:

باسلام خدمت شما
در مورد تقاضای مهریه صرف تقاضا از دادگاه کافی هستش تا هر معامله ای که بعد از ان واقع شود با جمع شرایط به قصد فرار از دین محسوب شود علاوه براینکه فروش شما به مادرتان بوده که این درصد این اتهام را بالا میبرد ولیکن شما فرمودید فقط پلاک را منتقل کرده اید ...این موضوع را در دادگاه مطرح نمایید شاید قاضی عدم سونیت شما راتشخیص دهد

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

باسلام شما معامله را انكار نموده و تقاضاي استعلام نماييد جهت مالكيت خودرو و بگوييد مالك خودرو بنده هستم و مادرم فقط مالك پلاك ميباشد