مشاوره حقوقی رایگان - مسکن

سلام الان 6ساله ازدواج کردم و مستاجرم خانواده شوهرم قرار بود اول زندگی یه واحد اضافی رو به ما بدن که اول زندگی توش بشینیم اما ندادند و حالا میگن کاغذ ننوشتیم آیا میشه شکایت کرد؟
آیا خانواده شوهرم برام اینه شعمدون نخریدن و گفتند مال عهد بوقه کسی اینه شعمدون نمیخوره الان ولی برای خواهرشوهر ام که بعد از برادرشون ازدواج کردند اینه شعمدون خریدن؟
حکم الان چیه؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

میتوانیدطی دادخواستی تقاضای منزل مستقل را به دادگاه ارائه دهید