مشاوره حقوقی رایگان - آسیب دیدگی کارگر

باسلام
من 9 ماه در تراشکاری کار میکردم یهو کمرم درد گرفت رفتم دکتر گفت بین چندتا از مهره هام فاصله افتاده و دچار تنگی کانال نخاعی شدم. تا موضوع را به کارفرمام گفتم بیرونم کرد سه ماهه نتونستم کار کنم خونه نشین شدم با این وضع کسی بهم کار نمیده. واسمم ترک کار زده باید چکار کنم ممنون میشم کمکم کنین. سابقه بیمه هم فقط ششماه که اونجا بودم دارم.

پاسخ ها :

مژگان خدري

سرکار خانم مژگان خدري:

باسلام جهت مطالبه حقوق کاری باید در اداره کار دادخواست مطرح کنید و درخصوص صدمات وارده ایراد خسارت بدنی غیر عمدی در دادسرا شکایت مطرح کنید