مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه دیه آسیب دیدگی در حین کار

اسلام آیا میتوانم از کارفرما دیه و یا غرامت به دلیل پاره شدن روده از فشار و یا سنگینی کار بگیرم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر قصوری توسط ایشان صورت گرفته باشد می‌توانید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اگر در اقچثر کار بوده امکان دارد

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. در صورتی که اثبات شود ناشی از فعالیت در محیط کارگاه بوده ، امکان پذیر است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام این مورد در حوزه بیمه قرار دارد به اداره بیمه مراجعه کنید کارشناسان مربوطه آنجا حضور دارند وشما را راهنمایی خواهند کرد

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورت اثبات تقصیر توسط دادگاه از طریق کارشناسی، مقدور است.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر در اثر حادثه ناشی از کار باشد و کارفرما مقصر باشد می توانید دیه بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله امکانپذیر است
ولی ابتدا باید علت بیماری در کمیسیون پزشکی مشخص گردد
و باید مشخص گردد که آیا علت بیماری ناشی از کار سنگین بوده است یا خیر

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص پزشکی قانونی و کارشناس اداره کار با تعیین میزان تقصیرملاک عمل است