مشاوره حقوقی رایگان - درخواست ارایه صورتحساب مالی از مدیر مجتمع قبل از زمان بیلان

با عرض سلام و احترام،
یکی از مالکین مجتمع 16 واحدی بر اساس ماده 21 آیین نامه تملک آپارتمانها، درخواست ارایه صورتحساب و فاکتورها از مدیر برای جدول هزینه های تعمیراتی اعلامی که بدون مستندات مالی است، دارد
مدیر الان تقسیم هزینه کرده و پول از اکثر ساکنین جمع آوری کرده اما الان فاکتوری ارایه نمی دهد میگوید 3 ماه آینده با بیلان ارایه می کند.
امکانش هست الان باستناد جدول اعلام هزینه، پیگیری کنیم؟
با تشکر از راهنمایی و وقتی که اختصاص
می دهید

پاسخ ها :

درخواست ارائه صورتحساب از مدیر مجتمع هزینه های مجتمع مسکونی بررسی بیلان ساختمان