مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اصالت زمین

باسلام پدرم سال 60 یک قطعه زمین در روستا از یک نفر بصورت قولنامه دستی و چند نفر شاهد خرید با مهر و امضا شورا بعد از چند سال پدرم رفت روی زمین خریداری پروانه ساخت و نقشه تهیه کرد اون زمان به پدرم بصورت حضوری حدود زمین را مشخص و ابعاد ان را گفته بود اون موقع زمینها مرز مشخصی نداشت پدرم با توجه به متراژ خریداری و گفته فروشنده پروانه گرفته بود سپس هر بار که به فروشنده میگفتیم بیا زمین را حدود اصلی و دقیق مشخص کن نمیامد و هربار به دلیلی ناموجه سر باز میزد تا بعد از فوت پدرم ما پیگیر قضیه شدیم ابتدا انکار میکرد بعد فروشنده میگفت با برادرم و صاحبان ملک کناری مشکل دارم و فعلا صبر کنید تا تکلیفم با انها مشخص شود بعد زمین شما را تحویل میدم بعد از چند سال که با مالکان کنار زمین شکایت کردن و نتیجه رای به نفع مالک زمین کناری صادر شد فروشنده به ما میگفت زمین شما قسمتیش در زمین کناری هست و مالک کناری قبول نمیکرد و نتیجه دادگاه گفت که مالک کناری حق دارد حالا ما از این فروشنده شکایت کردیم که زمین ما را طبق متراژ خریداری شده و به طول و عرض مشخص تحویل بده ولی او نمیدهد و رفتیم شکایت کردیم دادگاه میگوید چون شما اون زمان پروانه گرفتید به شما تحویل داده حالا اون زمان پدرم زمین را طبق گفته فروشنده رفته بود پروانه گرفته بود ولی هنوز ما ساخت نکرده بودیم پروانه را طبق گفته مالک صادر کرده بودن حالا که میخواستیم طبق نقشه پیاده کنیم مالک کناری اعتراض کرده و مالک کناری راست میگه چون رای دادگاه دارد به نفع خودش ولی فروشنده زمین به قبول ندارد میگوید اون قسمت زمین به من ربطی نداره مگه هرموقع که برای زمین خریداری شده مشکلی یا ادعای کسی میکند فروشنده جوابگو نیست ما باید چکار کنیم ؟ باتشکر

پاسخ ها :

متراژ زمین خریداری شده خرید و فروش ملک قوانین خرید و فروش ملک