مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از عفو موردی

سلام خسته نباشید ببخشید همسرم 15سال حبس داشته 22بهمن عفو خورده یک دوم حبس کم شده تقریبا 4سال و نیم حبس کشیده سال 1395بهمن ماه شروع شده میشه از عفو موردی استفاده کرد منم دو تا بچه کوچیک دارم نمیتونم دنبال کاراش بگیرم کسی روهم ندارم خواهش میکنم کمک کنید

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

سلام.اگر شرایطش را داشته باشد ممکن است مشمول آزادی مشروط یا تعلیق مجازات باشد.