مشاوره حقوقی رایگان - فرزند خواندگی

سلام زوجی هستیم 25 سال بچه دار نشدیم و نمیشویم 5سال پیش خواهر خانمم و شوهرش که در جریان زندگی ما بودند دختر سه ماهه خود را به ما دادند و در بدو تولد شناسنامه بنام پدر و مادر اصلی گرفته شده و ما از ابتدا میخواستیم نام دخترمان را در شناسنامه خودمان ثبت کنیم به بهزیستی ثبت احوال دادگاهم مراجعه و مخالفت کردند لطفن راهنمایی کنید

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
ثبت احوال صرفابه کسیکه والدین قانونی طفل هستند شناسنامه میدهد ونمیتوان فرزندی را حتی با رضایت خانواده اش گرفت وشناسنامه بنام خودتان بگیرید