مشاوره حقوقی رایگان - همه چی راجع به مزایده خودرو

سلام احتمال برنده شدن در مزایده چند درصده؟ ایا مث قرعه کشی های ایرانخودرو و سایپا هس؟
مزایده به چه صورت برگذار میشه؟
اگه برنده شیم چجوری مطلع میشم؟؟
هرچند روز مزایده برگذار میشه؟ و هرچند روز باید منتظر باشیم ایا برنده شدیم یا نه

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
روز مزایده بایستی در دفتر اجرای احکام حاضرشوید .احتمالا افراد دیگری هم بعنوان خریدار انجا هستند،10٪ مبلغ راباید بعنوان سپرده همانروز و بعد ازبرنده شدن بپردازید وبقیه را ظرف مدت یکهفته تامین کنید اگر نتوانید الباقی مبلغ را تهیه کنید همان ده درصدهم بنفع صندوق دولت برداشت میشود ومجددا عملیات مزایده انجام میشود