مشاوره حقوقی رایگان - مابه التفاوت مبلغ بیمه بیکاری و بیمه بیکاری کرونا

با سلام واحترام
بنده پایان سال 98 با توجه به پایان قراردادم از طرف شرکت نامه عدم نیاز دریافت کردم و با توجه به ضوابط اجباری اداره کار منوط بر ثبت از طریق سامانه بیمه بیکاری کرونا ، اقدام به ثبت نام کردم و پس از گذراندن مراحل قانونی پس از چند ماه جهت ماههای فروردین و اردیبهشت 99 هرکدام ماهی حدود 1200000 یک میلیون و دویست هزارتومان دریافت کردم ولیکن با توجه به تداوم بیکاری بنده و پس از مراجعه مجدد به سایت اداره کار و انجام کلیه مراحل مبلغ بیمه بیکاری بنده ماهانه حدود 3500000 سه میلیون و پانصد هزارتومان مشخص گردید و حکم پرداخت آن از خرداد 99 توسط سازمان تامین اجتماعی مربوطه صادر گردید و تامین اجتماعی از پرداخت مابه التفاوت مبلغ پرداختی در دوماه اول سال ممانعت نمود و اعلام کردند که این موضوع با بخشنامه وقانونی است سئوال بنده این است که چطور میتوانم حق قانونی خود را پس از پرداخت بیش از 20سال بیمه جهت این دوماه که حدود 5000000 پنج میلیون تومان میشود را پیگیری نمایم قبلا از راهنمایی و محبت شما کمال تشکر را دارم

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

باتوجه به تاریخ صدور حکم نمیتوانید اعتراضی داشته باشید. از خرداد 99 مشمول دریافت مبلغ شده اید که عطف به ماسبق نمیشود