مشاوره حقوقی رایگان - تخلف داور

داور در مراحل رسیدگی که بیش از سه ماه طول کشید تخلفات زیادی کرده است از قبیل تاخیر در رجوع به کارشناس و صدور و دریافت مبلغ ابلاغ رای و مجددا رجوع به کارشناس و کش دادن مراحل رسیدگی و سپس ابلاغ نظر کارشناس و مبالغ پیشنهادی کارشناس جهت جبران کسری های وجود و سپس کسر مبلغ کارشناسی صدور رای و و برگرداندن رای به بهانه اصلاح رای و ایجاد تاخیر در رسیدن رای بدست من و از اونجاییکه بنده یک ققره از چک های تحویلی به فروشنده را به همین دلایل کسری پرداخت نکردم حالا با این طول کشیدن صدور رای که چک را نیز طرف مقابل به پیشنهاد داور از دادگاه به داوری اورده تقریبا یر به یر میشیم و کلیه رشته های منو پنبه کردند والان هم رای را بناجار جهت اجرا به دادگاه فرستادیم 25 روزه دادگاه میگه رای اشکال دارد و داور باید جهت رفع اشکال رای اقدام نماید که توجهی نمیکنه میگه رای من درسته و من ماندم این وسط ایا میتوانم از داور جهت جبران خسارت شکایت کنم و دیگر موارد لازم به ذکر را بفرمایید

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام اگر بتوانید تقصیر داور را که سبب خسارت شما هم شده باشد ثابت کنید امکان مطالبه خسارت وجود دارد
البته عدم النفع امکان پذیر نیست