مشاوره حقوقی رایگان - هزینه کفن و دفن

با سلام
پدر بنده در خردادماه مرحوم شدند و عمویم بدون اذن و اجازه و رضایت من و مادر و خواهرم اقدام به کفن و دفن ایشان کردند. حال بعد از 4 ماه از ما شکایت کرده اند و درخواست دارند که ما هزینه های کفن و دفن و نیز هزینه های درمانی قبل از فوت پدرم (که دو ماه قبل از فوت بمنظور خودکشی قرص خورده بودن و چن روزی بستری شدند و بعدا بهبود یافته و مرخص شدند) را پرداخت کنیم درحالیکه ما خودمان قصد داشتیم کفن و دفن پدرم را با هزینه های بمراتب کمتر انجام دهیم. حال ما ترک پدرم (یه واحد آپارتمان و یه پراید) در توقیف مهریه مادرم است که کفاف مهریه ایشان را نمیدهد. درمورد شکایت عمویم علیه ما شورای حل اختلاف رای را علیه ما صادر کرده و ما را موظف به پرداخت کل هزینه های کفن و دفن و درمانی بصورت یکجا به عمویم کرده است. لطفا درمورد اعتراض برای رای صادر شده راهنمایی بفرمایید. لازم بذکر است ما دو خواهریم که بنده 24 سالمه و متاهلم و خواهرم 13 ساله است.
با تشکر

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام اگر هزینه ها نامتعارف بوده، اقامه دعوا کنید اگر نبوده که اینطور به نظر می رسد دادخواست اعسار و تقسیط بدهید