مشاوره حقوقی رایگان - توهین

با سلام و خدا قوت
پرونده کیفری که ده روز بعد از ابلاغیه ( صرف نظر از عدم مراجعه شاکی جهت ارائه شهود با وجود اخطاریه با توجه به عدم کفایت دلیل و حاکمیت طبق ماده 265قرار منع تعقیب صادر می شود) پیام آمده که پرونده شما به دادیاری شعبه ارجاع شد. لطفا مرا راهنمایی کنید این پیام چه معنی دارد و چه اتفاقی برای پرونده افتاده؟؟؟از بزرگواری شما سپاس گذارم.

پاسخ ها :

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

با سلام
در صورت صدور قرار منع تعقیب پرونده مختومه میگردد اگر چنین پیامی که در متن سوال امده برای شما پیامک شده گاها بدلیل ایراد سیستم هم میباشد که پیام را دیر یا دوبار ارسال میکند بهتر است اول به شماره پرونده ها دقت کنید اگر هردو یکسان هستند به شعبه مراجعه کنید

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

دوحالت دارداول دادیاراظهارنظرتحقیقات داوری راکافی ندانسته ومجدداارجاع داده تاتحقزقات کامل شوددوم اینکه که بعیداست شاکی آمده اعتراض به قرارمنع تعقیب داده که بازحالت اول مصداق دارد.حتمابه دادیاری مراجعه کنید.