مشاوره حقوقی رایگان - اجرای قسمتی از حکم دیوان عدالت اداری

سلام
بنده در یک موسسه آموزش عالی غیر انتفاعی در استان مازندران به عنوان عضو هیات علمی مشغول بکار بودم که ان موسسه به استناد آیین نامه نحوه نظارت بر موسسات آموزش عالی غیردولتی-غیرانتفاعی، تحت نظارت کامل دانشگاه مازندران و وزارت علوم میباشد. پس از قطع همکاری موسسه مذکور، اینجانب شکوائیه ای را به دیوان عدالت اداری تسلیم نمودم.
لازم به ذکر است که در شکایت اینجانب هم وزارت علوم و هم دانشگاه مازندران را به عنوان طرف شکایت قرار داده بودم اما متاسفانه در قسمت خواسته ها فقط دانشگاه مازندران ملزم به رسیدگی به درخواست های خود نموده بودم که در نهایت دادگاه تجدید نظر با رد شکایت اینجانب اعلام نمود که خواسته های اینجانب در حوزه وظایف و اختیارات دانشگاه مازندران نیست. اما در بند اول همان حکم دادگاه تجدید نظر قاضی محترم صراحتاً اعلام نموده که وزارت علوم می بایست به خواسته های اینجانب رسیدگی نماید.
چون اینجانب وزارت علوم را هم به عنوان طرف شکایت قرار داده بودم بنابراین حکم دادگاه تجدید نظر به آن وزارتخانه هم ابلاغ شده است، حال سوال این است که آیا بنده باید دوباره علیه وزارت علوم شکایت کنم و یا می توانم به استناد بند اول همان حکم دادگاه تجدید نظر، از قاضی بخواهم که دستور دهد بند اول حکم دادگاه تجدید نظر توسط وزارت علوم اجرا شود.

متشکرم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام این موضوع را با قسمت اجرای احکام دیوان مطرح نمایید تا مشخص شود بند ذکر شده حالت ارشادی دارد یا اجرایی