مشاوره حقوقی رایگان - معامله شریکی

سلام وقت بخیر
پدر من با مادر زنش 22 سال پیش خونه ای رو شریکی خریدن ولی سند به نام پدر من خورد و مادرزنش فقط یه برگ امضا شده داره که هرکس چقدر دانگ داره
ولی طی سالها پدر من مقداری از دانگ را پس دادند.
امروز پدر من خونه رو بدون اطلاع مادربزرگم فروخت و بعد خونه ی دیگه ای بدون اطلاع مادربزرگم خرید و به اندازه 80% دانگ مادربزرگم بهش پول داد ولی طی دعواهایی که بعدش پیش آمده مادربزرگم پول رو پس داده و میخواد شکایت کنه برای اینکه فکر میکنه ما مبلغ کمتری از سهمش بهش پول دادیم
میخواستم بدونم میتونه شکایت کنه؟
آیا ما کاری میتونیم بکنیم؟
آیا خونه جدید پدر من رو میتونه ازش بگیره یه عنوان دانگش یا نه؟
ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

درصورت عدم رضایت شریک ؛ معامله باطل است