مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست مطالبه وجه

سلام وقت بخیر خسته نباشید. بنده مبلغ یک میلیون تومن و به کسی قرض دادم به صورت کارت به کارت متاسفانه اون فرد الان بلاکم کرده و پیامشون رو هم دارم که گفتن پرداخت میکنم و چندماهی گذشته از اون تاریخ
باتوجه به اینکه کاملا در جریانم که شخص توان پرداخت این مبلغ رو دارن.
میخواستم بدونم هزینه دادخوست و اظهارنامه حدودا چقدر میشه و ارزش پیگیری و مطالبه وجه هستش یا خیر ؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
حدوداً 200 یا 300 تومن که در صورت مطالبه در متن دادخواست و محکومیت قرض گیرنده، هزینه های دادرسی از ایشان وصول خواهد شد