مشاوره حقوقی رایگان - حقوق دختر

با سلام
من یک دختر مجردم. خواهرم در آلمان زندگی می کند و پدر و مادرم قصد دارند برای همیشه آنجا زندگی کنند ولی من نمی خواهم کشور را ترک ‌کنم. آیا آنها می توانند همه اموال را بفروشند؟ اگر آنها از ایران بروند شرایط نفقه و مسکن و بیمه من که از طرف پدر است چه میشود؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی که از کشور خارج شوند و تمام اموال را بفروشند شما بعد از ان شکایت کنید به جایی نمیرسید مگر برگردند و حکم جلب بگیرید اما اگر قبل از خروج اقدام کنید بهتر است در هر حال در این قسم موارد پیشنهاد میشود با خانواده کنار بیایید