مشاوره حقوقی رایگان - علت ابلاغ مواجهه حضوری

باسلام و احترام؛ فردی را به عنوان مدیر ساختمان به مدت سه ماه در یک مجتمع مسکونی با قرارداد استخدام کردیم که ایشان بعد از اتمام قرارداد اظهار داشتند که من باید اینجا بمانم و شما از من سوء استفاده کردید و علیرقم یادآوری مدت قرارداد به ایشان ، شروع به تخریب ما که هییت مدیره ساختمان هستیم نمودند.راین رویه مدتها ادامه داشت و خواهش و تذکرات و کدخدا منشی هم بی فایده بوده تا این حد که ایشان هر که را میدید شروع به تخریب ما میکرد و تهمت و دزدی و سوء استفاده از اموال و امکانات ساختمان را بیان میکرد. خلاصه ما شکایت کردیم و با شهادت شهود ایشان محکوم شدند و به تازگی ابلاغیه ای با مضمون مواجهه حضوری به همراه شهود برای ما آمده ، آیا حضور مجدد با شهود الزامی است و علت اصلی ابلاغ چیست؟ تشکر از راهنمایی

پاسخ ها :

خلیل فرهمندپور

خلیل فرهمندپور :

استان :

با سلام ، علت مواجهه حضوری با شهود به تقاضای متهم و برای پرسیدن سوالات از شهود برای بی اعتبار کردن شهادت شهود و برائت خویش

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

باید خودتان با شهود در دادگاه حاضر شوید