مشاوره حقوقی رایگان - ملک روستایی در داخل طرح هادی که در استعلام سازمان ثبت جزء منابع طبیعی اعلام شده است.

با سلام
بنده دارای ملکی در روستایی در شهرستان چمستان هستم که داخل طرح هادی بوده (و استعلام در این خصوص از بنیاد مسکن دارم)، و در سال 98 ساخته شده و دارای سند تک برگ مشاعی (به نام خودم که امسال انجام شده است) و دارای مجوز عدم خلاف از بخشداری می باشد، دارای کنتور آب، برق، گاز بصورت قانونی می باشد، اخیرا برای گرفتن سند عرصه و عیان به سازمان ثبت مراجعه کردم که در استعلامی که از منابع طبیعی درخواست شده بود ملک را جزء منابع طبیعی اعلام کرده بودند،
لازم به توضیح است که در سند قطعی غیر منقول قید شده است که: با توجه به اینکه قبلا نسبت به پلاک مذکور استعلام از جهاد کشاورزی به شماره ........ مورخ 5-10-1397 اخذ گردید استعلام مجدد بعمل نیامد و خریدار برابر نامه جهاد کشاورزی مبنی بر وقوع عرصه مورد انتقال در محدوده قانونی طرح هادی مصوب روستای فوق و با توجه به تبصره 5 الحاقی ماده یک قانون اصلاحی قانون حفظ اراضی زراعی و باغها مصوب 1-8-85 مجلس محترم شورای اسلامی موضوع از شمول قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغها مصوب 1-8-85 خارج و مشمول ضوابط طرح هادی می باشد لذا نقل و انتقال پلاک مذکور بلامانع می باشد.
با توجه به توضیحات فوق در این خصوص درخواست مشاوره دارم و اینکه برای اعتراض به جواب استعلام از منابع طبیعی باید به کجا مراجعه کنم.
با تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام شما باید به کمیسیون ماده 56 منابع طبیعی اعتراض نموده و دلایل خود را ارایه نمایید. در صورت عدم رفع موضوع در کمیسیون می توانید در دادگستری دادخواست دهید