مشاوره حقوقی رایگان - آزمون استخدامی

امسال تو آزمون استخدامی شرکت کردم و الان که 20 روز مونده به امتحان دارن شرط بومی گزینی اعمال میکنند، در صورتیکه شهرستان ما اصلا رشته ی ما رو نمی‌خواد و این عادلانه نیست ، به کجا میتونم دادخواهی ببرم و چه کسی باید از حق من و امثال من دفاع کنه؟

پاسخ ها :

شرط بومی گزینی در آزمون استخدامی آزمون استخدامی دیوان عدالت اداری استخدامی