مشاوره حقوقی رایگان - چگونه ادغام بزنم

باعرض سلام
بنده به علت داشتن پنج پرونده کیفری میخواستم ببینم آیا میتونم ادغام بزنم و مدت حبس ادغام زده بنده چه مدت میشه
بنده یه حبس بمدت 7 سال داشتم که ماده 10 تعلق گرفت و شد 2/5 سال کلاهبرداری
حبس بعدی 10 ماه کلاهبرداری
حبس بعدی 6 ماه خیانت در امانت
حبس بعدی 6 ماه باز هم خیانت در امانت
حبس بعدی 1 سال فروش مال غیر
میخواستم ببینم آیا ادغام بزنم بهتر است یا خیر

پاسخ ها :

پرویزرشیدی

جناب آقای پرویزرشیدی :

سلام. طبق قانون جدید نیازنیست ادغام بزنید طبق روال بیشترین حبسی که درپنج پرونده داری اجرا میشود وبقیه احکام اجرا نمیشود خوداجرای احکام همین کاررا انجام میدهند چه بسا ادغام بزنی محکومیتت سنگین شود بالاترین حبس کلاهبردی رابرات هفت سال حبس میدهند....رشیدی

مهناز جمشیدی

مهناز جمشیدی :

با سلام شما میبایستی خودتان یا وکیلتان از طرح شکایت در شعبات مختلف قاضی پرونده را مطلع نموده که تمام پروندها در یک شعبه توامان رسیدگی شود در چنین جرایمی مجازات اشد در نظر گرفته و اعمال میشود