مشاوره حقوقی رایگان - ادغام دو پرونده

سلام. وقتتون بخیر.
بخشید برادر من دو پرونده سرقت داره، یک رای رو دیوان عالی داده، 4 سال و 9 ماه که با سند بیرون بود اون زمان و رایش غیابی بود، ولی در زمان مرخصی باز هم سرقت کرد، حالا در حکم جدیدش دادگاه تجدید نظر کرج 3 سال و 9 ماه بهش رای دادن.
الان قاضی اجرای احکام میگه پرونده هاش قابل ادغام نیست،
دلیلش چیه؟چیکار کنیم که ادغام بشن؟
برادرم 4 سال حبس کشیده

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به بررسی و گفت و گو است از طریق پنل مشاوره اقدام کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
برادر شما مشمول قواعد تکرار جرم است نه تعدد جرم

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه برادر شما در پرونده اول که سرقت بوده حکم قطعی برای ایشان صادر گردیده و سپس مجدداً سرقت جدیدی مطرح و نسبت به سرقت دوم نیز حکم صادر گردیده است لذا از مصادیق تعدد جرم نیست بلکه تکرار جرم است و قابل جمع با هم نیستند