مشاوره حقوقی رایگان - جعل سند و امضا و اثر انگشت

با سلام ، برج 7 سال 98 خودرو رو به صورت وکالت تام 3 ماهه به آشنامون فروختم و 5 تومن از ‌پول موند ، متاسفانه یکماه بعد تصادف کرد و بنا بر آشناییت از 5 تومن گذشتم ، خودرو رو طبق وکالت قبلی فروختن و چند دست چرخیده ، یکی دوماه پیش متوجه شدم با اینکه وکالت گذشته از تاریخش اما داخل یک محضرخونه بدون حضور من امضا و انگشت زدن و وکالت رو مجدد زنده کردن و تعویض پلاک کردن ( متوجه بدهی فروشنده به من شدن ) ، خواستم ببینم میشه خودرو رو پس گرفت و ‌سند رو ابطال کرد ؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام انتقال هایی که به وسیله جعل انجام شده قابل ابطال است باید از جاعلین و دفتر اسناد شکایت کنید