مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک بدون اطلاع مستاجر

با سلام
4 سال است ملکی را رهن نموده ام ، فقط 2 سال اول قولنامه را پشت نویسی کردیم بعد از آن مبلغ اضافه شده سالانه را به حساب موجر واریز کردم الان ایشان (موجر) منزل را بدون اطلاع من فروخته اند و من حتی مالک جدید را ندیده ام و البته شفاها عنوان کردند که هم با مالک جدید در مورد مستاجر توافق کرده اند و هم می گویند که ودیعه من هنوز دست خودشان هست الان هم برای پشت نویسی نمی آیند ، چه اقدامی باید بکنم؟
سپاس از شما

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

هیچ اقدامی لازم نیست انجام دهید قرارداد شما به قوت خود باقی است و موجر نیز برای فروش ملک خود نیازی به اجازه شما ندارد.