مشاوره حقوقی رایگان - برداشت از کارت بانکی از طریق دستگاه پوز

باسلام هفته پیش برای انجام کاری سوار آژانس تاکسی شدم موقع پیاده شدن کارت را به راننده دادم و مبلغ کرایه را حساب کرد و با رسید به من داد. بعد گذشت چند ساعت متوجه شدم که مبلغ 200 هزار تومن از حساب من برداشت شده به بانک مراجعه کردم و ریز حساب را مشاهده کردند که مبلغ 200 هزار تومن را آژانس تاکسی از حساب من برداشت کرده . با رسیدی که اژانس کرایه رو حساب کرده و به من داده تماس میگیرم خانمی برمیدارد و اظهار بی اطلاعی میکند و میگوید که هزار نفر تماس گرفتند و من نمیشناسم
به بانک و اتحادیه تاکسی ها مراجعه کردم جواب درستی نگرفتم. میگویند که باید برید شکایت کنید. لطفا من را راهنمایی کنید. با تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام باید شکایت کنید تا پیگیری و اگر ممکن باشد شخص مورد نظر دستگیر شود