مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه

مادر متعهد شده که به هیچ نهاد ویا ارگانی و..بابت هیچ کاری اقدام نکند (قرارداد دستی بین دو طرف با امضا واثر انگشت)بعد از طلاق وبا وجود نداشتن حضانت اقدام به گرفتن شناسنامه المثنی ومراجعه به بانک وبرداشت وجه از حساب کرده .چگونه پیگیری واقدام بکنم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
این تعهد به نظر غیر قانونی است و اثری ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهار نظر حقوقی ، نیاز به اخذ توضیحات بیشتر در مورد تعهد نامه خواهد بود

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
چنین قراردادی نفوذ حقوقی نخواهد داشت.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نیاز به بررسی دارد اما قرارداد خلاف قوانین آمره است و نافذ نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

چنین قراردادی محمل قانونی ندارد . اما در هر صورت توصیه میشود برای کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اقدام وی تخلف عهدی است و اکر خسارتی وارد شده صرفا از این حیث قابل پیگیری است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بنظر موضوع تعهد وجاهت ندارد

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

اگر خارج از اختیارات قانونی اقدام کرده مصداق جعل و کلاهبرداری میتواند باشد