مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از راننده مزاحم نوامیس

با سلام . همسر بنده امروز به عنوان مسافر سوار ماشین شده و راننده بعد از پیاده کردن مسافرهای دیگر آلت جنسی خود را دراورده و مشغول بازی با ان شده . همسرم بعد از پیاده شدن شماره ماشین را برداشته لطفا مراحل شکایت را بفرمایید

پاسخ ها :

شکایت از راننده مزاحم نوامیس شکایت از پلاک خودرو مزاحمت نوامیس مزاحمت نوامیس مزاحمت