مشاوره حقوقی رایگان - برگشت از بذل مهریه

سلام وقت بخیر من و همسر سابقم در سال 93 جدا شده ایم طلاق توافقی ایشون 180سکه شو بذل کردند 24سکه رو دارند قسطی میگیرند و 10سکه رو نقدی گرفتند حالا بعد 6سال از طریق ثبت اسناد ماشین و حسابهامو توقیف کردند وقتی مراجعه کردم دیدم که ایشون تو پرونده ابلاغیه ای رو گذاشتند مربوط به همون سال 93 (قبل پایان سه ماه) که رفتند دفترخونه و مهریه ی بذل شده رو کنسل کردند هرچی فکر میکنم یادم نمیاد که چنین ابلاغیه ای از محضر برام اومده باشه بر فرض اگه اومده نباید جایی بررسی بشه ؟ با توجه به اینکه طلاق توافقی بوده و من به این خاطر حاضر به طلاق شدم آیا ایشون میتونند 180تا سکه رو از من بگیرند؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام اگر ابلاغ به شما انجام شده باشد به این منزله است که شما فرصت رجوع به ازدواج را از دست دادید ولی ایشان به مهریه بخشیده شده رجوع نموده است.