مشاوره حقوقی رایگان - جدا کردن یارانه و گرفتن حضانت از دادگاه

سلام، حدود یک سال هست که از شوهرم جدا شدم و حضانت فرزند پسرم که دو سال و شش ماهه می باشد قبل از طلاق در دفترخانه، همسر سابقم به من داده، ولی برای هر کاری باید از دفترخانه نامه بگیرم که هزینه بردار میباشد و بعضی جاها قبول ندارن این وکالت دائمی رو و میگن باید از قاضی بگیری آیا میتوان با این وکالت دائم حضانت، بدون حضور دوباره همسر سابقم، مراجعه کنم به دادگاه و از قاضی حکمش را بگیرم؟! و برای جدا کردن یارانه پسرم و خودم باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

متن وکالت نامه باید بررسی و خوانده شود