مشاوره حقوقی رایگان - جدا کردن یارانه زوجه و فرزند

سلام . مدتی است با همسرم به اختلاف خوردیم با فرزندم خانه پدرم رفتم و مراحل و جلسات دادگاه در خصوص گواهی عدم سازش را طی داریم میکنیم شوهرم بابت نفقه من و فرزندم محکوم و پرونده در اجرای احکام است حالا سوالم اینه که :1 ) چون جداگانه زندگی میکنیم و فرزندم پیش من هستن میتونم یارانه خود و فرزندمو از شوهرم زوج سرپرست خانواده است جدا کنم که در زمان قبل طلاق هستیم. 2 ) اگه جواب سوال اولم بله است تا چه زمان میتوانم یارانه فرزندمو بگیرم ؟ 3 ) فرزندم 8 ساله است و احتمالا در زمان مرحله اخر طلاق حضانت رو پدرش ازم میگیره
با کمال تشکر از سایتتون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر تا طلاق ثبت نشود امکان پذیر نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام باید طلاق در دفتر ازدواج طلاق ثبت شود و الا قابل انجام می باشد