مشاوره حقوقی رایگان - قانون عودت بیعانه

سلام.من در تاریخ 97/04//27 به سالن آرایشی ... ... مراجعه کردم برای آرایش عروس برای تاریخ 97/06/12. این آرایشگاه به ما گفتند که مجوز دارند و قیمت هایشان طبق مصوبه صنف میباشد. به قیمت 3/500/000 هزار تومان. به ما گفتند برای رزرو روز 12 شهریور باید 500/000 هزار تومان بیعانه بذاریم. یک کاغذی را امضا کردیم. مبلغ 100 تومان از طریق کارتخوان سیار به آدرس عمده فروشی کالای دخانیات و 400 تومان نقد از ما گرفتند. و کاغذی دادند که امضا کردیم. بعدش که متوجه قیمت کذایی شدیم درخواست عودت بیعانه را 40 روز جلوتر کردیم که با بدترین لحن و الفاظ گفتند که عودت نداریم و امضا کردیم. ولی به دروغ و کلاهبرداری پول از ما گرفتند که قیمت صنف هستیم. الان 40 روز مانده به مراسم ما اعلام کردیم و با اینکه هیچ تدارکی ندیده اند بابت هیچی پول زور میخواهند و پس نمیدهند. باید چه کار کنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

اولاازقیمت واقعی صنف بامراجعه به آنجا مطلع بشیدودوماوقتی مطمئاشدیدکه آرایشگاه بیشترمیگیرددرصنف آرایشگران یااتحادیه مربوطه مسئول آرایشگاه رااحضارمیکنندوپول شما راپس میدهندیامصالحه میکنیداین نزدیکترین راه برای رسیدن به پیش پرداخت شماقبل ازرسیدن تاریخ عروسی میباشد.زیرادادگاه هم طولانی است وهم قواعددادرسی داردکه کارشمابعیدمیدانم باشد.