مشاوره حقوقی رایگان - عودت بیعانه

سلام وقت بخیر.
٢ماه پیش ٥٠٠ هزار تومن بیعانه دادم برای کاشت مو الان یک ماه مونده بعلت بیماری پیام دادم تحت نظرم و نمیتونم بیام برای کاشت و مبلغ بیعانه رو عودت بدن ولی گفتن بیعانه رو بجای کنسلی برمیدارن و نمیدن لطفا راهنمایی کنین

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اظهارنامه برایشان ارسال کنید اگر ندادند به شورای حل اختلاف محل شکایت کنید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بسته به قرارداد شما با موسسه دلرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به اتحادیه مربوطه مراجعه کنید اگر افاقه ننمود سپس اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه موفق نشدید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدوا اظهارنامه ارسال نمایید در صورت عدم نتیجه دادخواست مطالبه وجه دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بستگی به توافق قبلی دارد اگر توافق و قرارداد بر این مبنا باشد نمی توانید مطالبه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در مورد بیعانه اختلاف نظر وجود دارد اگر از باب خسارت ناشی از تخلف اخذ شود با اثبات خسارت قابل اخذ نیست

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

اظهارنامه و سپس دادخواست مطالبه وجه دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اتحادیه مربوطه پیگیری کنید