مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تقسیم هزینه نصب درب پارکینگ ریموت دار

با سلام
بنده ساکن یک مجتمع مسکونی هستم که یک طبقه پارکینگ در زیرزمین با ورودی مجزا و یک طبقه پارکینگ در همکف با ورودی مجزا دارد. از آنجایی که ورود و خروج از مجتمع توسط نگهبان کنترل می شود، تا کنون ورودی پارکینگ ها درب جداگانه نداشته است. اکنون برای افزایش امنیت، هیئت مدیره تصمیم گرفته که برای پارکینگ زیرزمین درب ورودی ریموت دار نصب کند و کل هزینه های اجرا شامل آهنگری درب، نصب، اجرا و خرید تجهیزاتی مانند موتور، جک، ریموت و غیره را از همه مالکان دریافت کند. در صورتیکه چند نفر پیشنهاد داده اند که هزینه آهنگری درب از همه دریافت شود ولی هزینه های مربوط به ریموت از مالکان دارای پارکینگ اختصاصی در زیرزمین اخذ شود. اما هیئت مدیره به بهانه رای گیری از واحدها (چون واحدهای دارای پارکینگ زیرزمین تعداد بیشتری هستند)، میگوید که هزینه بین همه مالکین تقسیم می شود.
آیا راه حل این موضوع در قانون پیش بینی شده است؟
آیا با استناد به اینکه "اگر قسمتی از بخش های مشاع ساختمان در دست یک یا چند مالک باشد، یعنی فقط آن ها از این مکان ها استفاده کنند، در این صورت هزینه بازسازی و تعمیر این مشاعات بر عهده‌ خودشان است." میتوان در شورای حل اختلاف طرح دعوی کرد؟
با تشکر بسیار

پاسخ ها :

مريم  عشري

سرکار خانم مريم عشري :

سلام. طبق قانون تملک آپارتمان ها کلیه هزینه های مشاع به نسبت سهم اختصاصی هر مالک به عهده کلیه مالکان می باشد. استدلال شما صحیح نیست چون اگر چنین باشد زمانیکه سقف ساختمان نیاز به ایزوگام دارد فقط واحدهای بالایی باید هزینه تعمیر انرا بپردازد و اگر چاه ساختمان خراب شود فقط طبقات پایینی باید هزینه ها را بپردازند.