مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ اپارتمان

باسلام
ما در یک اپارتمان 10واحدی سکونت داریم که بنیاد مسکن ساخته، 8 نفر پارکینگ دارند، بنیاد 3 تا درب گذاشته که دوتاش ریموت دار هست و یکی درب اصلی بدون ریموت هست، همه هم به یک اندازه پول پارکینگ پرداخت کردند. اما حالا دو نفر سمت دربی هستند که ریموت نداره، بنیاد هم میگه به اندازه پولی که 8 نفر دادین خرج کردم و اون درب رو ریموت دار نمیکنند، حالا اون دو نفر معتقدند بقیه همسایه ها باید بیان شریک بشن و برای اون درب ریموت بذارند اما هیچ کس قبول نمیکنه، ایا اونها حق دارند؟ در ضمن گفتند اگر کمک نکنید درب اصلی رو عوض میکنند و درب کرکره ای میذارن، ایا میتونن درب رو عوض کنند؟ یا میگن پس پارکینگ ها ماهیانه بچرخه تا ضرر نکنند، البته پارکینگ هر نفر مشخص هست.

پاسخ ها :

زهرا  سلطاني

سرکار خانم زهرا سلطاني :

سلام ببینید واقعا بنیاد به اندازه پولهای های پرداخت شده هزینه کرده؟؟طرف اصلی طرح دعوی شما بنیاد هست ..اگر از طریق بنیاد به جایی نرسید سایر موارد توافق بین همسایه هاست

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، هیچ یک از مالکین حق دخالت در امور مکانهای مشترک زا ندادند، مجمع عمومی مالکین باید سالانه تشکیل ونسبت به امور مجتمع وتعیین مدیر ساختمان، تصمیم گیری، وتصمیمات مجمع، زا مدیر باید اجرا کند