مشاوره حقوقی رایگان - مورد معامله در مبایعه نامه برخلاف سند واقعی

با سلام
من در شمال معامله ای کردم که 50 میلیون تومن بیعانه دادم. اما بعد از امضا و واریز بیعانه مشکلات زیر به وجود آمد:
1- متوجه شدیم که سند مشاعی هست و 6 دانگ نیست در حالیکه در مبایعه نامه گفته شده ویلای شش دانگ.
2- مجوز ساخت رو اعلام کرده بودند که دارند اما هنوز در مرحله صدور نهایی هست.
3- مرحله دوم پرداخت قبل از دفتر خونه ست و مرحله سوم به تاریخ 10 روز دیگه در دفترخانه هست.
4- مشاور املاک مستندات ملک رو‌ چک نکرده، کد رهگیری و نسخه دوم مبایعه نامه رو به ما تحویل نداده و منوط کرده به پرداخت مرحله اول.
5-در مبایعه نامه قید شده اگر ملک معایبی داشته باشه فروشنده با 30 درصد ضرر و زیان به نفع
6-یک باری هم مذاکره کردیم اما بخاطر رفتار توهین آمیز فروشنده و مشاور املاک موضوع بی نتیجه خاتمه پیدا کرد.

با توجه به مشکلات فوق من برای فسخ چگونه میتونم اقدام کنم؟
مراحل شکایت از فروشنده و ‌مشاور املاک چگونه است؟ تا من مجبور نشم مجددا مبلغی پرداخت کنم

پاسخ ها :

مريم  عشري

سرکار خانم مريم عشري :

سلام. در مورد بنگاه دار و تخلفات وی با اتحادیه صنف مشاوران املاک محل مشورت و از آنها بخواهید که مشکل شما را با متصدی املاک مسالمت امیز حل نمایند. با توجه به افزایش روز افزون قیمت ملک در روزهای اخیر، اگر بنوانید از طریق مذاکره بیعانه خود را مسترد نمایید بسیار بهتر از مراجعه به دادگاه و شکایت است. چراکه معمولا در قراردادها حق فسخ ساقط می گردد و ثانیاً معایبی که فرمودید جز موارد فسخ قرارداد از جانب شما و اخذ ضرروز یان نیست.