مشاوره حقوقی رایگان - فروش سهام بدون درخواست فروش توسط کارگزار

با سلام
برادرم کارگزار بود و برام 15000 سهم سهام خریده بود. به دلیل اختلافاتی که با دفتر مرکزی داشت کارگزاری رو تحویل داد. یک سال بعد برادرم نیاز مالی داشت و بابت هزینه های دفتری و به دلیل اینکه حسابهاش مسدود بودن دفتر مرکزی 25 میلیون تومن برای من ریخت که بدم بهش (به حساب سامان معرفی شده به کارگزاری)
حدود چهار ماه بعد سهام من رو فروخته دفتر مرکزی و هیچ پولی هم بهم نداده
اینکه اول وجه به حساب من ریخته شده چهار ماه بعد سهامم فروخته شده بدون هیچ قرارداد و ضمانتنامه و ... این تخلف چطور قابل ثابت کردنه
ممنونم واقعا

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

لازم است جهت بررسی به وکیل مراجعه نمایید و مشکل را با اعطای وکالت حتما قابل حل است