مشاوره حقوقی رایگان - ترانسکشوال

سلام دختری 17ساله هستم که از بچگی علاقه شدیدی به کارای پسرونه و رفتار و اسباب بازی اونها داشتم از کلاس ششم وابستگی به دخترها پیدا کردم و فهمیدم به پسرها تمایلی ندارم عاشق بازی پسرونه و لباس و موی کوتاه هستم از آرایش و رقص و لاک بدم میاد گاهی که دخترها رو میبینم انگار یه جوری میشم یه حس عجیب اما وقتی پسرا رو میبینم مثل یک دوست هست علاقه شدیدی به زدن مخ دختران دارم میخوام منو مث یه پسر یا همسر ببینن نه یه دختر حتی تمایل جنسی هم به دخترا دارم با این حال من یک ترنس هستم؟؟؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

معمولا این هم یک نوع از جنسیت و گرایشات و تمایلات طبیعی است مگر انکه انحراف جنسی باشد که در هر حال زیر نظر کارشناسان مربوطه قابل تمییز خواهد بود