مشاوره حقوقی رایگان - تعویض اتاق خودرو

سلام. من یک خودرو اتاق تعویضی خریدم که فروشنده بدون طی مراحل قانونی اتاق جدید گذاشته بود و این موضوع رو هم به من گفت. همچنین شماره شاسی اصلی رو گذاشته روی اتاق جدید. یک قولنامه بصورت دستی بهمراه شاهد نوشتیم که در آینده هرگونه مشکل قضایی و حقوقی برای خرید و فروش خودرو اگر پیش اومد متوجه همون فردی است که اتاق رو عوض کرده. خودرو بدون مشکل تعویض پلاک شد.
اما برای فروش خودرو آیا نیازی هست به خریدار بعدی بگم که خودرو اتاق تعویضه یا نه؟ اگر نگم و در آینده مشکلی پیش بیاد با توجه به اون قولنامه دستی آیا چیزی متوجه بنده هست؟
اگر قرار باشه مراحل قانونی رو طی کنم باتوجه به اینکه فروشنده ای که ازش خریدم اتاق رو عوض کرده چکار باید بکنم؟
ممنون میشم اگر هر سه سوال رو جواب بدید

پاسخ ها :

حميد بابائي

جناب آقای حميد بابائي :

بله حتما اعلام کنید ب فروشنده

اسماعیل خلیلی

اسماعیل خلیلی :

استان :

سلام با توجه به قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی حتما باید از اداره مربوطه مجوز اخذ کنید