مشاوره حقوقی رایگان - اتاق تعویضی

سلام خسته نباشید . بنده یک ماشین 6سال پیش از بنگاه خریداری کردم که وکالت فروش از صاحب پلاک داشت و به من هم وکالت فروش داد جلوی سند ازاد من هم در این 6سال تعویض پلاک نرفتم و امسال ماشین به شخص دیگری با همان وکالت فروختم که ایشان وقتی برای تعویض پلاک مراجعه میکنن معلوم میشه اتاق تعویضی میباشد و ماشین پس اوردن و خسارت هم از بنده گرفتن . الان میخواستم بدونم من میتونم از فروشنده قبلی شکایت کنم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید ثابت کنی که تعویض اطاق قبل از انتقال به شما بوده است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر ثابت کنید در زمان خرید این عیب را داشته حق فسخ دارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بتوانید ادعای خود را ثابت کنید می توانید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوانید تمام خسارتی که پرداخت نموده اید رو از مالک قبلی به عنوان ارش دریافت نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر عیب مسبوق به سابقه به زمان خرید باشد بله

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ، اگر ثابت کنید در زمان خرید این عیب را داشته حق فسخ دارید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

لازم است ثابت کنی که تعویض اطاق قبل از انتقال به شما بوده است

محمد یاری

جناب آقای محمد یاری :

سلام وقت به خیر با توجه به مدت 6 سال بعید به نظر میرسه