مشاوره حقوقی رایگان - چک امانی و خیانت در امانت

با سلام و عرض ادب
اینجانب به درخواست یکی از همکاران، برای ایشان ملکی خریداری نمودم و ایشان جهت تنظیم قولنامه در بنگاه حاضر نشد و گفت بر حسب اعتماد، قولنامه به نام خودم باشد. من بدلیل اینکه ایشان به من اعتماد داشت قولنامه رو به نام خودم تنظیم نمودم و به جهت مدیون نبودن به ایشان به همان مبلغ به ایشان چک دادم. بعد از مدتی ایشان گفتن که در صورت امکان تا چندماه آینده پول ایشان را برگردانم و من جهت فروش ملک اقدام نمودم ولی خریداری با توجه به وضعیت رکود بازار وجود نداشت ولی به حسب همکاری و دوستی، بنده از سرمایه خودم مبلغ 75 میلیون از 128 میلیون تومان ایشان را بدون گرفتن چک و تغییر مبلغ آن به حساب ایشان واریز کردم ولی وقتی گفتم که چک را جهت اصلاح مبلغ ارجاع بدهد ایشان امتناع نمودن و گفتند که مبلغی که واریز کرده ام بابت سود پول بوده است و اصل چک را نیز به شخص دیگر واگذار نموده است و شخص ثالث چک منرا فرم زده و در دادگاه حقوقی بصورت غیابی بر علیه من حکم گرفته است . الان من با داشتن رسید بانکی و چند شاهد چه باید بکنم؟ لطفاً مرا راهنمایی کنید.
باتشکر

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

دارنده چک باحسن نیت یعنی بیخبرازروابط شمابایدپول اوپرداخت وسپس یاهمزمان بارسیدبانکی وشهودعلیه شریک خاطی خود شکایت کنید.که این امرراتوصیه میکنم به وکیل مجرب دادگستری ارجاع دهیدچون اتهامات دیگری است که شماازپس آن برنمی آیید.

پرسشگر :

نوع دادگاه را نیز بفرمایید در حقوقی شکایت کنم یا کیفری؟ تشکر

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام
اگرچک بابت امانت بوده میتوانید از دادگاه حقوقی درخواست صدور قرار اناطه بکنید سپس در دادگاه کیفری نسبت به شکایت خیانت در امانت اقدام کنید..