مشاوره حقوقی رایگان - تصادف منجر به جرح

با سلام من چند روز پیش باموتور تصادف کردم و چون اون لحظه احساس درد نداشتم و خراش های سطحی بود به بیمارستان نرفتم و گزارش پلیسی هم ندارم فقط یه افسر راهنمایی اومد و دید که چی شده و خودشو معرفی کرد واسه کروکی گرفتن. ولی الان که نیاز به عمل جراحی زانو دارم میخوام پیگیری تصادف بکنم و فقط شماره پلاک خودرو دارم. میشه راهنمایی کنید از کجا باید شروع کنم؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
با مدارک موجود و شرح ماوقع به دادگستری محل وقوع حادثه مراجعه فرمایید و شکایت خود را مطرح کنید
موفق باشید