مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حکم رشد بدون نیاز به موافقت والدین

سلام وقتتون بخیر
امکان دریافت حکم رشد بدون نیاز به موافقت والدین برای افراد عادی وجود دارد ؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر پسر 15 سال تمام و دختر 9 سال تمام برای تصرف در امور مالی خود میتوانند دادخواست حکم رشد دهنددرخواست صدور حکم رشد باید در قالب دادخواست و به دادگاه خانواده محل اقامت درخواست کننده داده شود که البته در شهرهایی که دفاتر خدمات قضایی وجود دارد باید از طریق این دفاتر اقدام کرد