مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه حمل مشروب

سلام. من حدود 2 ماه پیش با 600 سی سی مشروب دستگیر شدم و به دادسرا رفتم و قرار نهایی صادر شد. حکم منع تعقیب بهم خورد و الان میخوام برای دانشگاه فرهنگیان مصاحبه بدم و واقعا الان خیلی نگران هستم. باید چیکار کنم؟ آیا این مورد برای من مشکل ساز میشه؟

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام از نظر سوء پیشینه، فقط محکومیت های قطعی خاص قانونی مد نظر است شما کلا‌ً محکوم نشده اید