مشاوره حقوقی رایگان - انفجار مین حین خدمت

با سلام. موقع پیاده روی داخل پادگان یک شی پیدا کردم و به مربی نشان دادم. گفت چیزی نیس بنداز بره. من هم وقتی دیدم گفت چیزی نیست با خودم برداشتم و و موقع دستکاری و پا گذاشتن روش فهمیدم مین هست. ترکید و پای راستم از ناحیه پاشنه و کف کلا داغون شده. در گزارش کلی که پادگان برای بیمارستان فرستاده اشاره ای به این که نشان مربی دادم که گفته چیزی نیست، نشده. بعد به من گفتن در گزارش تفصیلی اشاره میشه. الان باید چیکار کنم برا دریافت دیه و ایثارگری؟ به گزارش چجوری و کجا اعتراض کنم؟ دادسرای نظام شکایت کنم یا نکنم؟

پاسخ ها :

انفجار مین در حین خدمت سربازی مطالبه دیه حادثه حین خدمت دیه حادثه سربازی جانبازی سرباز حین خدمت ایثارگری سرباز خدمت سربازی انفجار مین سربازی