مشاوره حقوقی رایگان - مصوبه ستاد مبارزه با کرونا درمورد مالک و مستاجر جهت تخلیه یا افزایش اجاره بها ملک مسکونی، آیا راس تاریخ

باسلام
آیا مصوبه ستاد مبارزه با کرونا که در دولت مورد تایید رئیس جمهور قرار گرفته. در مورد عدم حکم تخلیه، یا افزایش 25درصدی اجاره بها ملک مسکونی، ضابطه اجرایی هم دارد و میشود به آن اعتماد کرد؟
منِ مستاجر اگر در روز مقرر نتوانم مورد اجاره (مسکونی) را تحویل دهم، تکلیفم چیست؟ آیا شامل جریمه تاخیر در تحویل هم میشوم ؟
اگر مالک توانست حکم تخلیه بگیرد، آیا اجرای احکام حکم را اجرا مینماید؟؟
یا اینکه بمستاجر مهلت میدهد؟
به چه مدت؟
البته با توجه به اینکه ملک فروخته نشده است. و مستاجر هم هیچگونه مزاحمتی برای ساکنین و شخص مالک نداشته.
سپاسگزارم از وقتیکه گذاشتید و مطالعه نمودید.
درود بر شما و همه کسانیکه صادقانه و بطور صحیح دیگران را هدایت و اصلاح می نمایند.
از تهران

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

قابل تخلیه است بحث ضرورت در حال حاضر مرتفع شده است همه کس همه کار میکنند نمیشود فقط تخلیه مال الاجاره در وضعیت ضرورت باشد