مشاوره حقوقی رایگان - رد اعسار از هزینه دادرسی در مرحله واخواهی

با عرض سلام بنده در یک، دعوای مالی خواهان میباشم، و حکم صادر شده و در وقت واخواهی خوانده تقاضای اعسار از هزینه دادرسی زده و رد شده و مهلت 20 روز اعتراض به هزینه اعسار از هزینه واخواهی نیز اعتراض نکرده است ؟ حال مرحله بعدی پیش روی چیست برای احیای حقوقم

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.صدور قرار رد واخواهی وچنانچه اعتراضی نشد،درخاست صدئر برگ اجرائیه توسط شما.یاالله