مشاوره حقوقی رایگان - اعسار چک

سلام و وقت بخیر، پدر بنده واسه پرونده چک اعسار داده و شاهد هم برده و اعسار قبول شده ولی قاضی میگه چون مبلغ چک بالا هست باید وثیقه ملکی بیاورید؟مبلغ 58 تومان هست
اگر کسی پول و ملک داشته باشه اعسار نمیده که، به نظرتان حرف قاضي درست است؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

یقیناً دادخواست اعسار خارج از مهلت تقدیم شده و دادگاه در این موارد موظف است که وثیقه مناسب از محکوم دریافت نماید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اولا با صدور حکم اعسار وتقسیط جهت اجرای ان وثیقه اخذ نمی شود با درخواست محکوم له اجراییه صادر می شود ومحکوم علیه مکلف است مطابق رای اقساط را به اجرای احکام پرداخت واجرای احکام ام را به محکوم له تحویل می دهد در صورت امتناع از پرداخت اقساط با درخواست محکوم له جلب وبازداشت می شود