مشاوره حقوقی رایگان - معنی انتقال پرونده از شورا به شعبه بازپرسی

باسلام و خسته نباشید!
اینجانب بخاطر رفتن به دم در همسایه بعلت مزاحمت تلفنی ازم شکایت شده بود... رفتم کلانتری بصورت کتبی نوشتم که کار اشتباه کردم و شاکی هم رضایت داد ولی پرونده به شورا حل اختلاف فرستاده شد بعد رفتم شورا اونجا هم شاکی رضایت داد ...و گفتن همه چی تموم شد ...ولی
یه اسمس اومده پرونده شما به شعبه بازپرسی ارجاع شد ...یعنی چی؟ ممنون میشم بگین چیکار کنم

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.مشکلی ندارد.نگران نیاشید.یاالله

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
برخی پرونده های جرایم سبک جهت سازش ابتداعا ازطریق دادسرا به شورا ارسال میشود اگر درانجاباهم سازش کنندیاسازش نکنند مراتب به دادسرا اعلام میشود