مشاوره حقوقی رایگان - دریافت پیامکی مبنی بر ارجاع پرونده به بازپرسی

چندساعت پیش پیامکی دریافت کردم بدین صورت:
پرونده شمابه شماره رهگیری... به شعبه دادسرای انقلاب بازپرسی2 ارجاع شد.پیگیری ازطریق پیوندزیر:
... عینا برام آمده از
شماره...
در حالیکه من پرونده ای در دادسرای انقلاب ندارم.لطفا راهنماییم کنید.خیلی بهم ریختم .ممنونتون میشم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
شما بفرمایید از چه شماره‌ای برای شما ارسال شده استتا خدمت شما بگویم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر از عدل ایران پیام نیامده باشد نباید اعتماد کنید و به توضیحات بو عنوان وارد لینک ارسالی نشوید.
اگر پرونده ای داشته باشید از طریق سامانه ثنا می توانید مشاهده کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بهتر است حضوری موضوع را پیگیری کنید